Nomnomnomnomnom... juuri siltä tuntuu, mitä tuo nyt tarkoittaakin :D Pitäisi lähteä pihalle, mutta tietokone vei voiton.. ehkä kohta. Jouluun on enää 19 päivää, joululomaan pari vähemmän. Ei kuitenkaan sitä samaa joulutunnelmaa ole löytynyt, ehkä se vielä tulee, ehkä ei, mielummin tulisi.


Kertoisin teille suunnitelmani millä voi herkutella jouluna hyvillä mielin: Olen karkkilakossa nyt ennen joulua, tai no puolikkaassa karkkilakossa, kunnolliseen tuskin pystyisin. Ideana on etten itse osta karkkeja ym. herkkuja, mutta jos muut tarjoavat niitä kyllä otan ja mielelläni! 8D Lisäksi olen aloittanut joka päiväisen lenkkeilyn, käyn joka päivä ainakin puolen tunnin lenkin, silloin saan myös nukuttua paremmin.


Jos sitten kertoisin jostain muustakin kuin joulusta. Nimittäin muodista. Tai enemmänkin epämuodista, erilaisesta pukeutumistyylistä. Nykyään on tietty tyyli joten monet pukeutuvat, niitä kiusataan jotka pukeutuvat ''liian'' erilaisesti. Keski tietä kulkevilla ei ole hätää, jotain muotia ja jotain ernua, jota kukaan ei sen suuremmin huomioi, itse kuulun heihin. Mutta ystävissäni on monia erilaisia ihmisiä ja jokaisella oma tyyli. Yksi on gootti, toinen emo, kolmas rokkari, muut ovat normi pukeutujia. Eiväthän nuo muut liiemmin erota massata paitsi gootti, mutta myös emoa ja rokkaria haukutaan pukeutumis tyyleistään, ne ovat liian erilaiset. Miksi kaikkien pitäisi olla samanlaisia?


Myös hiustyylejä on erilaisia, itse ehkä eroan ryhmässämme eniten hiusten puolesta, muilla on tavalliset ruskeat/mustat/blondit hiukset. Itselläni on turkoosit etuhiukset ja muuten ne ovat ruskeat, ei siis mitään kovin kamalaa, mutta liian erottuvaa monien mielestä. Olen saannut kuulla hiuksistani mutta kun siihen suhtautuu huumorilla, ''kiusaajat'' pian kyllästyvät ja saa olla rauhassa, mitä nyt muutamia kummoksuvia katseita lukuunottamattta, mutta ne tulevat yleensä täysin tuntamattomilta.


Mutta hauskaa joulun odotusta ja olkaa omia itsejänne! <3